LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea comenzilor standard cu termen de până la 10 zile lucrătoare este gratuită. Se realizează printr-un curier ales de noi, până la intrarea adresei indicate de Dvs. Veţi fi contactat în prealabil de către un reprezentant al nostru pentru a stabili data livrării.

Cheltuielile cu livrarea sunt suportate de client.

POLITICA DE RETUR ȘI RETRAGEREA DIN CONTRACTUL LA DISTANȚĂ

Aveți dreptul să renunțați la produsul achiziționat în termen de 14 zile de la primirea produsului pe care l-ați comandat fără penalităti și fără invocarea unui motiv, conform legislației în vigoare. Dreptul dvs. de retragere și returnare poate fi exercitat numai dacă produsele  nu au fost utilizate și aspectul lor comercial nu a fost deteriorat.

 Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați despre intenția dvs. în scris, prin e-mail: mlcwoodmob@gmail.com sau la telefon 0752188760. Vă vom rambursa integral suma plătită de dvs. în termen de 30 de zile de la data returnării produsului.

Plata sumei se face într-un cont bancar furnizat de dvs. Costurile de transport pentru returnarea produselor sunt suportate de cumpărător.

Important: Nu pot fi returnate produsele care fac obiectul unei comenzi speciale: dimensiuni atipice.