MLCWoodMob infiintata in anul 2017 in urma accesarii programului START-UP NATION. Procesul de productie a mobilierului integrează tehnologie avansata care garantează calitatea premium a mobilierului. De asemenea, finisajele realizate manual sunt realizate de specialisti care prelucrează cu dedicare lemnul pentru fiecare produs în parte.  Transformam mobilarea spatiului intr-o experienta placută.
                  Suntem o echipa tanara si entuziasta, dar cu o experienta vasta in retail, hotarata sa infrumuseteze cat mai multe case. Echipa noastra realizează produsele de mobila la comandă din MDF vopsit manual iar livrarea se face în toata tara în aproximativ 10 zile de la lansarea comenzii.  Raportul calitate/pret al mobilierului la comanda realizat de compania noastra este unul din cele mai competitive de pe piata. Pe langa realizarea efectivă a mobilierului va punem la dispoziție si servicii de consultantă gratuita. Ne asiguram ca mobila comandata se integreaza perfect din punct de vedere aspect si ergonomie cu locuinta sau spatiul ce urmeaza a fi amenajat.
            Vanzarea produselor MLCWoodMob se realizeaza prin site-ul propriu https://mlcwoodmob.ro si prin intermediul  platformei emag.ro.
            MLCWoodMob realizeaza produse personalizate in orice culoare si dimensiune cu un adaos de 10% si cu o modificare a timpului de livrare. Comenzile personalizate sunt facute la telefon: 0752188760.

                                                                                                                                                                       Echipa MLCWoodMob

Pentru orice detalii trimite mesaj pe whatsapp +40752188760

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *